Velg en annen kategori

Smartboks hylle 1200mm Modul 17.5

Art. nr.63-120-11-15-SB

Smartboks hylle på 1200mm som passer perfekt på våre verktøytavler.
Med en 100mm høy kant kan du plassere dine verktøy, spraytuber og lignende på hyllen så at de ligger trygt mens du kjører.
Finnes i 3 stk forskjellige bredder: 230mm, 330mm og 1200mm.
Kombinere gjerne dette tilbehøret med våre andre løsninger for å maksimere brukervennligheten i bilen din.

Totalmål

1208mm
128mm
158mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

3.0kg
0min
14 dager
36mnd
X
740 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.