H-BAS Bilinnredning til Ford Custom L2H1 Double Cab

Art. nr:26-CUST-L2H1-DH-Y13-H-BAS

En smal og praktiskt bilinnredning til mindre sortiment. Passer til Ford Custom L2H1 Double Cab.
3 666 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 1120 mm
Høyde: 875 mm
Bredde: 262 mm
Vekt: 14.1 kg

Informasjon

Monteringstid: 141.6 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 36 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
På jakt etter en smidig og smal bilinnredning for å få orden på ditt mindre sortiment? Da passer H-Bas bra til din Ford Custom. Det å fylle denne innredningen med våre modulbokser pleier å være en populær måte for å få orden på forbruksmateriale slik som skruer, mutter, koblinger, bolter, bor mm. Fronten på modulboksene er utformet for optimalisert tilgang og går at komplettere med transparent front og tverrgående mellomvegger hver 60mm for å gi hver ting sin plass.

Tilbehørene på bildet er ikke inkludert i prisen, men går selvsagt å kjøpe i tillegg. Alle monteringsdetaljer og anvisninger følger med.

Bilinnredninger fra Work System er produsert i Sverige, og er nøye utviklet for å tåle hardt bruk.

Gavelpinne
Work System sine gavler i sortanodisert aluminium er nøye utviklet og testet under flere år. Alt for å skape den ultimate profilen. Dette har resultert i en veldig lett og sterk konstruksjon med store og brede bruksområden. Bruk den til våre standardsystem, dobbeltgulv, smartfloor, oppfellbare hyller eller hvorfor ikke noe spesialtilpasset og unikt? Med våre hjørneknuter og vinkler er mulighetene nesten uendelige! I de borrede hullen med C/C 17,5mm kan produkter og deltaljer skrues fast med våre tapite-skruer, uten at du trenger å gjenge hulen! I aluminiumprofilens spor kan man også feste produkter og detaljer, men uten hjelp av spormutter. Perfekt for eks. Vertøytavler hvis man ønsker å justere høyden etter utstyret sitt. – Material i 6063-T6 aluminium - 15μ tykk sort anodisering – ACT testet.
Verktøytavle system
Våre system leveres med vertøytavler som øker lagringsplassen og mulighetene enda mer. Verktøytavlene er laget av 1mm aluminium med 15μ tykk transparent anodisering, hvilket gjør at verktøytavlene klarer tøffe forhold uten at forandre utseende. Ikke legg utstyr og materialer på gulvet, spar plass og tid gjennom at henge det opp på våre system! På verktøytavlene kan man montere våre smarte tilbehør, eksempelvis:
- Smartbokser for å lagre spraybokser, flasker mm. Finnes i breddene: 230mm, 330mm og 1200mm.
- Smartboks limtube – for å lagre opp til 8stk limtuber.
- Smartboks rør – for å lagre rør eller større bor og vertøy. Finnes i bredde x dyp: 50x50mm, 70x70mm og 105x105mm.
- Vi har også et stort utvalg av kroker for å henge opp alt fra kabler til vertøy.
Hyller
Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.
Standardmålen (dybde) på våre hyller er 420mm og 262,5mm. Normalt er våre brede standardløsninger og reoler plassert som forslag på høyre side, og de smalere reolene på høyre side.
Alle hyller er lagd i AZ185 Aluminium-zinkbelagdt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir utmerket beskyttelse mot korrosjon og en fin overflate. Hyllene har en 5,2cm høy kantlist som holder alt på plass. For større verktøy eller utstyr med høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en smidig dropfront. Lengde og dybde på hyllene varierer og er avhengig av størrelsen på systemet, samt biltype. Vi tilbyr også hylleinndelere og modulbokser for å få skape strukturerte og ryddige hyller. Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.
Bilinnredning
Work System selger egenproduserte bilinnredninger og tilbehør til kunder over hele Norden, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Nederland, til markedets beste priser. Innredningene produseres i Sverige, for senere å monteres eller sendes videre til kunden. Alle innredninger har selvbærende konstruksjon i aluminium-sinkbelagt stålplate med fokus på kvalitet og sikkerhet. Skuffene våre bruker kulelagerskinner som standard for å gi en myk lukking og åpning. SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har kollisjonstestet våre innredninger for å forsikre seg om at systemene våre er sikre. Work System tilbyr 36 måneders garanti på alle bilinnredninger. Alle våre systemer kan kompletteres i etterkant etter ønske. Ring eller besøk oss for et skreddersydd tilbud!

Verktøytavle høyre bak til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
1 375 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Verktøytavle høyre bak

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan.
1 478 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Verktøytavle høyre bak til Citan Lång & Kangoo Standard

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
1 495 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Verktøytavle høyre bak til Nissan NV200

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
1 740 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Verktøytavle høyre bak til Ford Connect L2H1

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
1 758 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Verktøytavle høyre bak

Formskåret verktøgstavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
1 774 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.