Velg en annen kategori

H-Rack Bilinnredning til Citroen Berlingo og Peugeot Partner L1H1.

Art. nr.26-BP-L1H1-Y08-H-RACK

H-rack er en ny, bransjeledende bilinnredning. Innredningen passer perfekt til deg som har behov av bra lagringsmuligheter for ditt mindre sortiment - slik som skruer, koblinger, bolter og bor mm. Denne innredningen er maksimert med totalt 9stk av våre nye, avdelingsbare modulbokser. Modulboksene trekkes ut på fastmonterte skinner hvilket gir enkel tilgang. Fronten på modulboksene er utformet for optimalisert tilgang og går å komplettere med transparent front og tverrgående mellomvegger som går å sette inn etter hver 60mm. Innredningen passer til Citroen Berlingo og Peugeot Partner, og som alltid – til markedets beste pris.

Tilbehørene på bildet er ikke inkludert i prisen, men går selvsagt å kjøpe i tillegg. Alle monteringsdetaljer og anvisninger følger med.
Bilinnredninger fra Work System er produsert i Sverige, og er nøye utviklet for å tåle hardt bruk.

Gavelpinne

Work System sine gavler i sortanodisert aluminium er nøye utviklet og testet under flere år. Alt for å skape den ultimate profilen. Dette har resultert i en veldig lett og sterk konstruksjon med store og brede bruksområden. Bruk den til våre standardsystem, dobbeltgulv, smartfloor, oppfellbare hyller eller hvorfor ikke noe spesialtilpasset og unikt? Med våre hjørneknuter og vinkler er mulighetene nesten uendelige! I de borrede hullen med C/C 17,5mm kan produkter og deltaljer skrues fast med våre tapite-skruer, uten at du trenger å gjenge hulen! I aluminiumprofilens spor kan man også feste produkter og detaljer, men uten hjelp av spormutter. Perfekt for eks. Vertøytavler hvis man ønsker å justere høyden etter utstyret sitt. – Material i 6063-T6 aluminium - 15μ tykk sort anodisering – ACT testet.

Verktøytavle system

Våre system leveres med vertøytavler som øker lagringsplassen og mulighetene enda mer. Verktøytavlene er laget av 1mm aluminium med 15μ tykk transparent anodisering, hvilket gjør at verktøytavlene klarer tøffe forhold uten at forandre utseende. Ikke legg utstyr og materialer på gulvet, spar plass og tid gjennom at henge det opp på våre system! På verktøytavlene kan man montere våre smarte tilbehør, eksempelvis:
- Smartbokser for å lagre spraybokser, flasker mm. Finnes i breddene: 230mm, 330mm og 1200mm.
- Smartboks limtube – for å lagre opp til 8stk limtuber.
- Smartboks rør – for å lagre rør eller større bor og vertøy. Finnes i bredde x dyp: 50x50mm, 70x70mm og 105x105mm.
- Vi har også et stort utvalg av kroker for å henge opp alt fra kabler til vertøy.

Modulboks

En praktisk og kraftfull modulboks for større artikler og sortiment. Modulboksen monteres på skinner, hvilket gjør at boksene er uttrekkbare. Sammen med skinnene kan man montere disse boksene hengende eller stående. Komplettere med en front, samt inndelere for å dele inn boksen i flere seksjoner. Hver enkelt modulboks og inndeler har plass for etiketter for å gi de beste forutsetningene for å få orden i bilen din. Modulboksen finnes i to forskjellige dyp: 254mm og 412mm.

Hyller

Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.
Standardmålen (dybde) på våre hyller er 420mm og 262,5mm. Normalt er våre brede standardløsninger og reoler plassert som forslag på høyre side, og de smalere reolene på høyre side.
Alle hyller er lagd i AZ185 Aluminium-zinkbelagdt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir utmerket beskyttelse mot korrosjon og en fin overflate. Hyllene har en 5,2cm høy kantlist som holder alt på plass. For større verktøy eller utstyr med høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en smidig dropfront. Lengde og dybde på hyllene varierer og er avhengig av størrelsen på systemet, samt biltype. Vi tilbyr også hylleinndelere og modulbokser for å få skape strukturerte og ryddige hyller. Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.

Gulvlist

Gulvlistene til våre bilinnredninger har mange bruksområder. Hovedformålet er at disse har en kantlist nede ved gulvet, slik at utstyr som er plassert på gulvet er stille. De blir også brukt til å forsterke innredningen under eksempelvis hyller. Gulvlistene er laget av stålplater av kvalitet DX51 og har en overflatebehandling som heter for AZ185 antifingerprint – denne overflatebehandlingen gir en lys og fin farge, samt en utmerket korrosjonsbeskyttelse, samme behandling brukes ofte til tak eller takrenner. Tykkelsen på gulvlisten varierer og er avhengig av lengden på listen, dette for å gi tilstrekkelig og bra holdbarhet, men med så lav vekt som mulig.

Bilinnredning

Work System selger egenproduserte bilinnredninger, utstyr og tilbehør til kunder over hele Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannia til markedets beste priser. Innredningen produseres i Småland i Sverige, før den monteres eller sendes direkte til kunden. Alle innredninger har en selvbærende konstruksjon av aluminium-zinkbelagte stålplater med fokus på kvalitet og sikkerhet. Til våre skuffer bruker vi kulelagerskinner som standard for å gi en myk lukke og åpne – funksjon. Sp Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har kollisjonstestet alle våre innredninger for å forsikre at våre systemer er helt trygge. Work System tilbyr 36 mnd garanti på alle innredninger. Alle våre system kan kompletteres i ettertid – helt etter ønsker. Ring eller besøk oss for å få et skreddersydd tilbud!

Totalmål

770mm
805mm
262mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

13.3kg
131min
1 Dag
36mnd
X
5 578 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.