Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-LS3 Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

En populær bilinnredning med uttrekkbare skuffer og godt om hylleplass. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
14 359 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

En bilinnredning med mye hylleplass til verktøyesker og verktøy. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
10 210 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Movano, Master & NV400 L2H2

Bilinnredning V-ENKEL med godt om plass i hyller, samt bra utnyttelse av lasterommet. Passer til Opel Movano, Renault Master & Nissan NV400 L2H2.
14 404 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-LS3 Bilinnredning til Citan Lang, NV250 L1 & Kangoo Express

Populær innredning med både skuffer og hyller som passer til Mercedes Citan Lang, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express L1H1.
10 296 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L1H1

En bilinnredning med meget gode lagringsmuligheter. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L1H1.
7 623 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-PRO Bilinnredning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Bilinnredning med en god kombinasjon av lagringsplass i både skuffer og hyller. Passer til Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic & Fiat Talento L2H1.
16 884 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?