Bilinnredning venstre side

Med en bilinnredning får du orden på verktøy og maskiner. I transportbiler er det vanligst med innredning på venstre side. Du har enkel tilgang til tingene, og har god oversikt over det du trenger. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

V-BAS Bilinnredning til Nissan NV200 Standard

V-Bas er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Nissan NV200 Standard.
4 003 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Citan Lang, NV250 L1 & Kangoo Express L1H1

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Mercedes Citan Lang, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express L1H1
4 038 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Mercedes Citan Ekstra Lang, Nissan NV250 L2 & Renault Kangoo Maxi L2H1

V-Bas er inngangsmodellen på venstre side som passer til Mercedes Citan Ekstra Lang, Nissan NV250 L2 & Renault Kangoo Maxi.
4 612 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Citan Lang, NV250 L1 & Kangoo Express L1H1

V-Enkel bilinnredning har god plass på hyllene. Innredningen passer til Mercedes Citan Lang, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express L1H1.
5 308 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Nissan NV200 Standard

Bilinnredning med meget gode lagringsmuligheter. Passer til Nissan NV200 Standard.
5 668 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Mercedes Citan Ekstra Lang, Nissan NV250 L2 & Renault Kangoo Maxi L2H1

Bilinnredning med meget god hylleplass. Passer til Mercedes Citan Ekstra Lang, Nissan NV250 L2 & Renault Kangoo Maxi.
6 406 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.