Tilbehør Arbeidslys

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Vi setter alltid sammen tilbehørssett for hvert arbeidslys, så du ikke trenger å tenke på hva du må kjøpe for å få arbeidslyset til å fungere.

1,6 meters Y-forgrening med 2-polet DT-kontakt

1,6 meter fra 2 DT til 1 Deutch
168 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

4 meter Y-forgrening med 2-polet DT-kontakt

4 meter 2-polet Deutch-kontakt
199 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

8 m 2-leder kabel med 2 polet Deutch kontakt

8 meter 2-polet Deutch kontakt
257 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Rele 25A

25 Ampere rele
265 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
278 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

7-leder kabel med DT-kontakter

7-leder kabel med 2 stk DT 2-polet hannkontakter og 1 stk DT 3-polet hannkontakt
832 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.