DOBBELTGULV 3-SKUFFER
Optimaliser dine lagringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv. Takket være de lange uttrekkbare skuffer får man god oversikt over materialer og verktøy, samtidig som det ligger trygt og skjult i bilen. Dette dobbeltgulvet består av 3 skuffer, hvorav to betjenes fra bakdøren og en fra sidedøren.
14.133 NOK

Dobbeltgulv

Forhøyet gulv er det vi kaller dobbeltgulv, som har blitt en av de mest populære løsningene hos kundene våre, er en utmerket måte å få tilgang til det du trenger på, raskt og enkelt. Dobbeltgulv utnytter plassen i bilen maksimalt, med smarte uttrekkbare skuffer eller rom. Standardutgaven leveres med tre skuffer, én av dem som sideskuff ved skyvedøren. Mulighetene er uendelige, og med vårt system kan du kombinere høye skuffer med doble lave skuffer, sleder bak og/eller ved skyvedører og mye mer. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

Dobbeltgulv til Ford Ranger 2-skuffer H:290mm

Dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer. Passer til Ford Ranger.
12 498 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Dobbeltgulv Ford Ranger 2-skuffer H:220mm

Dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer. Passer Ford Ranger.
11 782 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Slede og dobbeltgulv lemhøyde for Ford Ranger.

Slede og dobbeltgulv lemhøyde for Ford Ranger.
17 081 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Dobbeltgulv til Ford Ranger 2-skuffer H:360mm

Dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer. Passer til Ford Ranger.
13 342 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Dobbeltgulv Ford Ranger 2 skuffer H: 220 mm

Opphøyd gulv med uttrekkbare skuffer som passer til Ford Ranger dobbelt førerhus 2020-
12 277 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Dobbeltgulv til Ford Ranger 3-skuffer H:360mm

Dobbeltgulv med uttrekkbare skuffer. Passer til Ford Ranger.
14 894 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?