Tilbehør hyller

Her finner du tilbehør til hyller til bilinnredning som modulkurver, transportbokser, hylleavdelere m.m. Våre modul- og transportbokser er tilpasset våre systemer og sitter perfekt i bilinnredningen. Modulboksene har transparent front og avdeler som tillegg, noe som gjør det enkelt å se og dele opp innholdet. De slitesterke transportboksene kan brukes både på overhyller og i innredningssystemer med hyllebredde på 260 mm og 410 mm. Kompletter innredningen med tilbehør til hyller. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for ditt behov.

Modulboks 42

Mellomstor og smart modulboks til oppbevaring av små ting som f eks hylser, skruer, muttere o.l.
152 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Inndelere modulboks

Perfekt fordeling av plassen i modulboksen med våre inndelere
26 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Front modulboks

Gjennomsiktig front på modulboksene gir muligheten til å fylle modulboksene helt til kanten.
26 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Modulboks 26

Mellomstor og smart modulboks til oppbevaring av små ting som f eks hylser, skruer, muttere o.l.
121 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Transportboks 30x40

Vår største modulboks med håndtak er bra både til oppbevaring og transport.
191 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Avdeler til hylle 42 Inkl. skruer

Praktisk avdeler til vår 420mm hylle.
144 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?