Lastsikring Tilbehør

Her finner du alt fra tradisjonelle lastebøyler og spennbånd til mer moderne løsninger som lasteskinner i aluminium og Bedsab-skinner m.m.

Surreøye 25mm, til forankringsskinne

25mm surreøye for bruk på forankringsskinne. Laget av rustfritt stål og aluminium.
55 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Jekkestropp

Med en jekkestropp kan du sikkert feste lasten.
205 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Spennbånd Work System

Vår egen lastestropp med profilering.
116 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Forankringsskinne 973 mm

Forankringsskinne 973 mm
579 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Forankringsskinne 1473 mm

Forankringsskinne 1473 mm
819 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Forankringsskinne 500mm

Forankringsskinne 500mm
399 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?