Tilbehør gavler og verktøytavler

Her finner du kroker og annet tilbehør til gavler og verktøytavler. Enkelkrok, dobbelkrok, kabelkrok samt andre typer kroker. Smartbokser forenkler hverdagen ettersom du lett finner og får tilgang til de produktene og verktøyene du bruker mest.

Kabel og slange krok 100mm

Buet krok egnet til å henge f eks. kabel eller slange på.
44 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kroksett Medium

Kroker 15 deler (en miks av 6 ulike kroker).
548 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kroksett Large

Kroksett 20-kroker
618 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Smartbox 330mm Modul 17.5

Smartbox 330mm gir deg ekstra lagringsplass på gavelen eller på verktøytavlen.
503 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Kroksett small

Kroksett 6 stk
189 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Enkelkrok 100 mm

Praktisk krok som gjør det enklere og raskere å komme til verktøyet.
29 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?