Varsellys ramper

Worksystem har et bredt utvalg av varsellysramper til markedets beste priser. De er alltid grundig testet og utvalgt for å sikre kvalitet. Varsellysrampene kan fås med lykter i ulike farger, blinkende lys med LED-teknologi eller med roterende lys. De passer for både fast montering og montering på lasterampe. Våre varsellysramper er naturligvis også ECE R65-godkjente. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

Varsellysrampe Awizard 1270 mm

Lav LED varsellysrampe med transparent linse REG65-godkjent.
13 578 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Varsellysrampe Microbe 248 mm

Varsellysrampe Microbe 248 mm med magnetmontering. Gir et tydelig blinkende lys for å gjøre andre oppmerksomme på kjøretøyet under arbeid.
3 326 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Varsellysrampe LEPTOS 1275 mm Klasse 2

Lav og robust LED varsellysrampe med transparent linse, klasse 1- og 2-godkjent.
17 107 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Varsellysrampe LEPTOS 1114 mm Klasse 2

Lav og robust LED varsellysrampe med transparent linse, klasse 2-godkjent.
16 257 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Varsellysrampe STAR 1246 mm Klasse 1

Varsellysrampe med 2 stk. LED-rotorlys og belyst reklameplass, klasse 1
11 809 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?