Du har valgt Citroën
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag. Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Invertere

En inverter omformer likespenning, typisk fra et batteri til vekselstrøm som i dette tilfelle er vanlig 230 volt. Det er to typer invertere på markedet, den ene har såkalt modifisert sinus, det vil si at sinuskurvene kommer ut som firkantpulser. Disse ødelegge utstyr som batteriladere. På Work System har alle våre invertere har såkalt ren sinus (det vil si sinuskurver som de vi får fra stikkontakten), hvilket ikke ødelegge utstyr dit.
Velg en annen kategori

Inverter PROsine 1800i/12V

Inverter 1800 watt
17 677 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Inverter PROwatt 700i/12v

PROwatt-omformere er en 12VDC-serie med ren sinusbølge 700 watt.
5 682 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Inverter PROwatt 1400i/12v

PROwatt-ivnerter er en 12VDC-serie med ren sinusbølge 1400 watt.
9 478 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Inverter Cotec SE-350, 12V

COTEC-inverter er en 12VDC-serie med ren sinusbølge 350 watt.
3 278 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ws Inverter 1500W ren sinus PRO sine wave

En omformer konverterer likespenning, typisk fra et batteri til en AC som vanligvis er 230 volt.
6 090 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

WS Inverter 300W Pure Sine Wave

En omformer konverterer likespenning, typisk fra et batteri til en AC som vanligvis er 230 volt. Ren sinus 300W
2 655 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.