Bilinnredning høyre side

Bilinnredning på høyre side i en transportbil er ofte et supplement til innredningen på venstre side. Men den kan også like gjerne fungere for seg selv, alt avhenger av hvilket behov du har. Vi tilpasser innredningen slik at den fungerer best mulig for deg og din virksomhet. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

H-Bas Bilinnredning til Berlingo, Combo & Partner L1H1 2019-

Denne bilinnredningen er perfekt til mindre sortiment. Passer til Berlingo, Combo & Partner L1H1 2019-
4 831 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-420 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinnredning med lett tilgjengelige skuffer ved sidedøren. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
11 460 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-260 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

En bilinnredning med lett tilgjengelige skuffer. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
11 072 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinnredning H-Bas er inngangsmodellen på høyre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
5 129 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L3H1

H-Bas er inngangsmodellen på høyre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L3H1.
4 916 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH4-420 Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L3H1

En innredning med lett tilgjengelige skuffer fra sidedøren. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L3H1.
12 441 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?