Du har valgt Citroën
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag. Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Stiger

Laget av rustfritt stål eller aluminium
Velg en annen kategori

Stige rustfri

Stige til bakdør - tilpasset Expert, Jumpy og Proace fra 2017
2 833 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1100mm

Stige til Bakdør Universal 1100mm
2 868 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1300MM

Stige til Bakdør Universal 1300mm
3 003 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stige til Bakdør Universal 1500MM

Stige til Bakdør Universal 1500mm
3 138 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.