Du har valgt Berlingo
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Høyre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Når vi skriver høyre side, mener vi at våre bilinnredninger er tilpasset mellom bakdøren og sidedøren, til nettopp din bilmodell. Men selvfølgelig kan vi plassere våre kortere reoler på venstre side også.
Velg en annen kategori

H-ENKEL

Et smalere system med bra hylleplass for mindre sortiment
2 501 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

H-SS2

Mindre bilinnredning med sortimentesker
3 671 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

SDH3-260

Bilinnredning med smart tilgang til skuffer fra sidedøren.
6 164 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

SDH3-410

Bilinnredning med skuffer på kulelagerskinner som er lett tilgjengelige fra sidedøren, gjør dette til et bra valg for høyresiden.
6 546 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Verktøytavle høyre bak til Berling og Partner L1

Skreddersydd verktøytavle som passer bak skyvedøren på passasjersiden.
1 379 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

H-ENKEL Bilinnredning til Citroen Berlingo og Peugeot Partner L2

Et smalere system med bra hylleplass for mindre sortiment
2 769 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.