Bilinnredning høyre side

Bilinnredning på høyre side i en transportbil er ofte et supplement til innredningen på venstre side. Men den kan også like gjerne fungere for seg selv, alt avhenger av hvilket behov du har. Vi tilpasser innredningen slik at den fungerer best mulig for deg og din virksomhet. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

H-BAS Bilinnredning til Ford Custom L2H1 Double Cab

En smal og praktiskt bilinnredning til mindre sortiment. Passer til Ford Custom L2H1 Double Cab.
3 666 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Ford Connect L1H1

En smal bilinnredning som passer til mindre sortiment. Passer til Ford Connect L1H1.
4 047 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Ford Connect L2H1

En bilinnredning til mindre sortiment. Passer til Ford Connect L2H1.
4 450 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Ford Custom L1H1

Smidig og smal bilinnredning som passer til Ford Transit Custom L1H1.
4 495 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-BAS Bilinnredning til Ford Custom L2H1

En enkel og smal bilinnredning som passer til Ford Transit Custom L2H1.
4 719 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-ENKEL Bilinnredning til Ford Connect L1H1

Bilinnredning med god hylleplass til blandet sortiment. Passer til Ford Connect L1H1.
4 998 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.