Hardtop

Våre hardtoper skaper et rom som beskytter mot vær, vind og tyveri. Dekselet er formstøpt med rustfrie hengsler og sentrallås på bakluken. Siderutene kan åpnes for enkel tilgang. Frontruten kan også åpnes for enkel rengjøring av bilens bakrute. Alle vinduene i hardtopen er tonet, og bakruten har defroster som kobles til bilens defrosterknapp.

Takskinner til kapell 480 mm/par (sett).

Takskinner som passer til CarryBoy SON-kapell.
880 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Hengeboks med innvendig skuff for langt gods

Hengekassen gjør at du får med deg lengre gods i pickupen.
9 801 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

WorkBOX120 til 1,5 Pickup

WorkBOX120 er et forhøyet kapell som erstatter det eksisterende lasteplanet, slik at man får et kapell som er tilpasset ergonomisk arbeid i tøffe miljøer.
68 508 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

ProBOX68 til Ford Ranger 1,5 førerhus

ProBOX68 er et sandwich-kapell med C-lås, belysning og lukevarsling som standard.
45 738 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

ProBOX90 til Ford Ranger 1,5 førerhus

ProBOX90 er et forhøyet sandwich-kapell med C-lås, belysning og lukevarsling som standard.
49 203 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

WorkBOX97 til 1,5 førerhus

WorkBOX 120 erstatter eksisterende lasteplan, slik at man får et kapell som er tilpasset ergonomisk arbeid i tøffe miljøer.
63 558 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?