Venstre side

Vi på Work System prøver å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. Så når vi skriver venstre side, så mener vi full lengde på våre bil-innredninger tilpasset nettopp din bilmodell. Venstre side av bilen har normalt ikke sidedør, og vi kan derfor utnytte varerommets fulle lengde for innredning. Våre innredning til venstresiden har som standard full vareromslengde, der innredningen har en dybde på 410 mm. Men selvfølgelig kan vi plassere våre reoler i full lengde på høyre side også.
Velg en annen kategori

V-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

V-Bas Bilinnredning er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L1H1.
3 874 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Berlingo, Combo & Partner L1H1 2019-

Bilinnredning V-BAS er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Berlingo, Combo & Partner L1H1.
4 038 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

V-Bas bilinnredning er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L2H1.
4 492 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-BAS Bilinnredning til Berlingo, Combo & Partner L2 2019-

Bilinnredning V-Bas er inngangsmodellen på venstre side. Passer til Berlingo, Combo & Partner L2.
4 612 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-Enkel Bilinnredning til Berlingo, Combo & Partner L1H1 2019-

Bilinnredning med godt om lagringsmuligheter til både verktøyesker & plastbokser. Passer Berlingo, Combo & Partner L1H1.
5 308 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

V-ENKEL Bilinnredning til Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1.

En enkel bilinnredning med god hylleplass som passer til Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro & Toyota ProAce L1H1.
5 730 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.