Rolltop

Med rolltop beskytter du innholdet på lasteplanet. Rolltop fungerer som en gardin/sjalusi, som lett kan rulles inn og ut. Ved større last kan rolltoppen settes helt opp, halvåpent eller helt lukket med lås, for å beskytte verktøy og utstyr. Lasteplanet beskyttes samtidig mot været, og lamellene er dessuten laget i aluminium for å få best mulig resultat.
Velg en annen kategori

Rekkverk 175cm

Inneholder kit for å klemme rundt rails (4stk) och (2stk) rørrekken som er 175cm.
4 259 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.