Vindavvisere og skjermbreddere

Vindavvisere finnes både til panseret og sidevinduer. En vindavviser til panseret minsker risikoen for steinsprut på frontruten. Med en vindavviser til panseret unngår du stygge merker og riper, samtidig som du bevarer lakken på bilen. Avviseren leder også luftstrømmen, noe som gjør at du ikke får så mange døde fluer på frontruten. En vindavviser på panseret gir også bilen et stilig utseende. Vil du ha mer ventilasjon i bilen og unngå trekk, så er vindavvisere på sidevinduene et godt alternativ. Luftsirkulasjonen forbedres og man unngår dugg på rutene på regnfulle dager. Dessuten bidrar en vindavviser til å minske mengden av smuss og snø på siderutene og på sidespeilene som igjen gir bedre sikt. Med vindavviser til sidevinduene kan du ha vinduene delvis nede uten å få regn og snø inn i bilen. Med skjermbreddere får bilen et mer stylet utseende og en tøff look.
Dessverre finnes dette produktet ikke for øyeblikket. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Kontaktinformasjon finner du lengst opp på siden under "Velg anlegg".

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.