Ekstralys og LED-ramper

Ekstralys og LED-ramper er for den som trenger ekstra sterkt lys i trafikken eller på arbeids- eller personbilen. Du får bedre og mer pålitelig fjernlys, og oppdager lettere vilt og andre farer på veiene. LED-rampene våre er ACT-testet (Anti Corrosion Test), dvs. testet for å holde mot saltavleiringer i norsk miljø. De er også lystestet, noe som sikrer høy kvalitet på lyset og lang brenntid. Alle produktene våre leveres med garanti, og prisene tåler sammenligning. Produktene våre inneholder den nyeste teknologien, slik at du også får best mulig frontlys. Hvis du ikke finner det ekstralyset eller den LED-rampen du leter etter, hjelper vi deg gjerne med å finne riktig produkt.

3st Hella Eksralys 222mm

Fjernlys med positionslys, 222mm ekstralys.
3 704 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
2 058 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

2 stk Hella Ekstralys 172 mm Compact (Krom).

172 mm Compact LED ekstralys.
2 058 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?