Tilbehør takutstyr

Her finner du lastsikring for lastebøyler og takstativer, samt annet tilbehør for takutstyr. Rørhylsen er et svært populært tilbehør for elektrikere og VVS-montører, ettersom de enkelt kan laste rørene sine i rørhylsen, som beskytter mot regn og holder dem innelåst.

Spennbånd Work System

Vår egen lastestropp med profilering.
103 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Gummistropp 1 meter

Gummistropp 1 meter
180 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Jekkestropp

Med en jekkestropp kan du sikkert feste lasten.
214 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Surreøyer par

Surreøyer til våre egne lastestativ
272 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Laststopper par

Sikre din last enkelt med laststoppere
355 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Dragwiresett Thule

Dragwire-settet er et must i Thule-røret hvis du ikke kjører produkter med samme lengde.
652 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.