Tilbehør Varsellys

Her finner du tilbehør til varsellys som festeløsninger, kabler og knapper til dine varsellys. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.

1,6 meters Y-forgrening med 2-polet DT-kontakt

1,6 meter fra 2 DT til 1 Deutch
168 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

1,6 meter Y-forgrening med 3-polet DT-kontakt

3-polet Deutch kontakt 1,6 meter
185 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

4 meter Y-forgrening med 2-polet DT-kontakt

4 meter 2-polet Deutch-kontakt
199 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Feste Rotorlys bak ws takbøyler

Feste for å feste rotorlys bak eller foran takbøylen. Monteringsplaten festes under ws takbøylen.
254 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

8 m 2-leder kabel med 2 polet Deutch kontakt

8 meter 2-polet Deutch kontakt
257 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

4 meter Y-forgrening med 3-polet DT-kontakt.

3-polet Deutch-kontakt 4 meter.
265 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.