Velg en annen kategori

Dobbeltgulv H:220mm med 2stk skuffer. Passer til Nissan Navara DC

Art. nr.D22-NAV-DH-Y16-L2

Optimalisere dine lagringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv.
Takket være de lange uttrekkbare skuffene får man en god oversikt over materialer & verktøy, mens alt ligger skjult og skikkert i skuffene.

Dette dobbeltgulvet består av 2stk skuffer.
Lastehøyden i skuffene er 130mm.
Skuffenes lastelengde er 1210mm.
Lastebredden i skuffene er 395mm.
I hver skuff kan man laste maksimalt 65kg i jevnt fordelt vekt.

Dobbelgulv

Work Systems dobbeltgulv er utformet for å passe perfekt, vi monterer eller leverer skreddersydde løsninger for akkurat din arbeidsbil.
Vi tilbyr markedets beste priser med 36 mnd garanti på alle våre dobbeltgulv, og vi bruker et sklisikkert Wira gulv i sterkt bjørk kryssfiner.
Til skuffene under dobbeltgulvet bruker vi våre stabile teleskopskinner som gir en myk åpne og lukke funksjon i tillegg til 100 % utdragningsmulighet. Lastvekten (jevn vekt) er 69 kg per skuff.
Det er også mulig å komplettere våre dobbeltgulv i ettertid med andre innredninger eller tilbehør, som f eks inndelere som gir mulighet til å enkelt holde orden i skuffene og/eller gummimatter som minsker støy og vibrasjoner.

Totalmål

0mm
220mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

54.0kg
184.9min
3 dager
36mnd
X
9 807 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.