Bilinnredning høyre side

Bilinnredning på høyre side i en transportbil er ofte et supplement til innredningen på venstre side. Men den kan også like gjerne fungere for seg selv, alt avhenger av hvilket behov du har. Vi tilpasser innredningen slik at den fungerer best mulig for deg og din virksomhet. Grunnstammen i våre innredninger er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, sleder, avdelere og mye mer kan vi skape et system som er perfekt tilpasset nettopp deg og din virksomhet. Vi har mange smarte løsninger, og all innredning er svenskprodusert og testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det gir trygghet, ikke minst fra et sikkerhetsperspektiv.

H-SDH3-260 Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.

Bilinnredning med enkel tilgang til skuffene fra sidedøren. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.
8 779 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-Bas Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.

En smidig og smal innredning med gode lagringsmuligheter til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.
5 278 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-Enkel Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.

Bilinnredning med godt om hylleplass til ditt utstyr. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.
6 286 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SS2 Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.

Smidig bilinnredning med sortimentesker til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.
6 906 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-SDH3-420 Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2

Bilinnredning med uttrekkbare skuffer, som er lett tilgjengelige fra sidedøren. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.
9 066 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

H-Rack Bilinnredning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.

En innredning for deg med behov av modulbokser til lagring av mindre sortiment. Passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L2H1.
7 062 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?