Ekstralys og LED-ramper Citroen Berlingo L2

Ekstralys og LED-ramper er for deg som trenger ekstra sterkt lys i trafikken eller på arbeids- eller personbilen. Ekstralys og LED-ramper kompletterer fjernlyset på bilen din. Med LED-ekstralys og LED-rampe på bilen din får du bedre og mer pålitelig fjernlys som lyser opp mørke veier, som gjør at man lettere oppdager vilt og andre farer. Våre LED-ramper og ekstralys er ACT-testet (Anti Corrosion Test), dvs. testet for å tåle saltavleiringer i det nordiske miljøet. Dette betyr at våre LED-tilleggslys og LED-lysramper kan brukes under alle årstider. De er også lystestet, noe som sikrer lys av høy kvalitet og lang brenntid. Utviklingen innen LED-teknologi har gitt mange muligheter, som blant annet betyr at strømforbruket blir lavere, men uten å gi avkall på lyskvaliteten. Med LED-lysrampe og fjernlys kan du også style bilen din som også løfter utseendet. Vi tilbyr både individuelle ekstralys og pakker. Avhengig av dine behov kan du installere ett eller flere ekstralys på bilen din. Å installere det ekstra lyset kan gjøre en stor forskjell. Alle våre produkter leveres med garanti og prisene kan sammenlignes. Med den nyeste teknologien i våre produkter får du også best mulig frontlysbelysning. Finner du ikke det du leter etter hjelper vi deg gjerne med å finne de beste ekstralysene og produktene som passer deg.

Can Bus Interface for ekstralys

Gir +12 V når fjernlyset er på. Brukes til å styre f.eks. ekstralysrelé.
1 397 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

EXPLOSION D22 COMBO 120 W 12 000 lumen

Et større, rundt ekstralys med tiltalende design. Lyset bruker reflektorteknikk og linseteknikk for å få et godt lysmønster som både er langt og bredt.
2 666 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

EXPLOSION MAX LED-rampe 520 mm, 180 W, 16200 lm

En dobbelradet rampe med combo beam, som gir både god lengde og bredde på lyset.
3 729 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

EXPLOSION SLIM LED-rampe 520 mm, 90 W, 8100 lm

En moderne, slank ekstralysrampe. Rampen har spotlysstråle som gir god kastelengde på lyset.
3 061 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

EXPLOSION SLIM LED-rampe 280 mm, 45 W, 4100 lm

En mindre rampe som plasseres ved siden av for eksempel radarsensorer. Med combo beam, som gir bedre lengde og bredde på lyset.
1 724 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

LED-ekstralys. 5400 lumen (med svart bakgrunn)

Ekstralys. 60 watt 5400 lumen, mål 180 mm x 180 mm dyp 5 mm. IP68 vanntett.
1 335 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

image
Ops...

Du har ikke lagt tilleggsprodukter i handlekurven!

Vil du legge produktene til kassen?

loader