Vindavvisere

Vindavvisere finnes til både panser og vindusrute. En panseravviser reduserer risikoen for steinsprut på panseret og frontruten. Med en panserbeskyttelse unngår du stygge merker og riper, og bevarer lakken på bilen. Den fører også bort luftstrømmen, slik at man ikke får så mange døde fluer på frontruten. En vindavviser gir også bilen en ”kul look ". Vil du ha mer ventilasjon i bilen, men slippe trekk, så er en vindavviser på sideruten et bra alternativ. Luftsirkulasjonen forbedres og man unngår dugg på vinduene på regnværsdager. Dessuten bidrar en vindavviser til å redusere smuss og snø på sidevinduet og på bakspeilet, slik at du får bedre sikt. Med en vindavviser på sideruten kan du ha vinduene delvis åpne uten å få snø og regn inn i kupeen.

Vindavviser siderute L200 2016-.

Vindavviser siderute i røykfarget lexan.
782 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Panser-vindavviser Mitsubishi L200 og Fiat Fullback 2016-

Vindavviser til panser produsert i røykfarget Lexan
980 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?