TAKSTATIV 2 STK CADDY & CADDY MAXI
Våre svensk-produserte takstativ til Caddy & Caddy Maxi er designet for å ha så lav og slank design som mulig. Våre takstativ er laget av ekstrudert aluminium (6063 T6), som har en naturlig anodisert overflate som gjør at de kan tåle tøffe miljøer, og de er også vakre. Våre takstativ er de laveste på markedet, noe som i stor grad letter bilens inngang til et parkeringshus eller lignende.
2.278 NOK

Takutstyr

Med en takplattform kan man skape tilgjengelighet og lasteplass på taket på transportbilen. Lastebøyler åpner for mange ulike typer oppbevaringsalternativer. I vårt sortiment finner du lasteruller som, kombinert med lastebøyler, er et godt hjelpemiddel når du skal laste og losse materialer, som for eksempel planker. Lasteruller er også tilgjengelige i kombinasjon med en stigeholder for rask tilgang. Rørhylser er et annet tilbehør innen takutstyr, der du for eksempel kan oppbevare VP-rør for rask tilgang. Finner du ikke det du leter etter, hjelper vi deg med å finne riktige produkter og tilpasninger for akkurat dine behov.
Takstativ i svensk design og takbøyler av høyeste kvalitet Priseksempel 2549 NOK

Takstativ

Takstativ i svensk design og takbøyler som holder høy kvalitet tvers igjennom.
Vis 4 produkter i kategorien
Effektiv og rimelig lastsikring for lastebøyler og takstativer. Priseksempel 116 NOK

Tilbehør takutstyr

Lastsikring og annet tilbehør som rørhylser og lastfangere.
Vis 12 produkter i kategorien
Brukervennlige takbokser Priseksempel 10157 NOK

Takbokser

Takbokser av høy kvalitet tilpasset norske forhold.
Vis 2 produkter i kategorien
Stiger av rustfritt stål eller aluminium Priseksempel 2805 NOK

Stiger

Stiger for montering på bakdør
Vis 4 produkter i kategorien

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?