Produktnyheter

Nye sikkerhetslåser fra Blackstone

Nye sikkerhetslåser fra Blackstone

Med en arbeidsbil er man ekstra utsatt for tyveri og kostbare angrep. Work System har nå tatt inn sikkerhetslåser fra Blackstone, en sikker og smart tyveribeskyttelse som forebygger innbrudd i arbeidsbiler.

I 2020 ble det registrert 49 500 innbrudd i kjøretøy i Sverige, ifølge Brottsförebyggande rådet. Innbrudd i arbeidsbilen kan få tidkrevende konsekvenser når bilen må repareres, verktøy må erstattes og det planlagte arbeidet ikke kan utføres. For å forebygge tyveri i arbeidsbiler har Blackstone utviklet innbruddssikre låser med innovativ design som fungerer til alle varebilmodeller på markedet. Sylinderen i låsen er både slag-, dirke- og borsikker, og leveres med patenterte nøkler. Den monteres enkelt på bakdører og skyvedører, der konstruksjonen forhindrer at låsen kan rives løs ved angrep.

Blackstone finnes i to modeller: Slam og Combo. Combo-modellen kan deaktiveres manuelt for de som ikke ønsker automatisk låsing i løpet av arbeidsdagen, mens Slam-modellen alltid låses automatisk når dørene låses. Uansett hvilken modell du velger, er den robuste profilen utformet for å tåle kraftig vold, som blant annet hammerslag, og låsemekanismen er helt beskyttet mot angrep.

loader