Tips & guider

Hvilke arbeidslys bør jeg velge?

Hvilke arbeidslys bør jeg velge?

Ved valg av arbeidslys er det viktig å velge lys etter bruksområde. Work System tilbyr et bredt utvalg av LED-lys som passer til ulike kjøretøy og bruksområder.



Skal du bruke lyset når du jobber rundt bilen, er et bredt lys med kortere rekkevidde å foretrekke. For eksempel Work Vision Square 24w led. For å minimere risikoen for blending bør lampen ha en stor overflate som lyser. Lampene bør i midlertid Ikke forsterkes da du ofte står vendt mot den så den blender deg mer enn den er til nytte.Det kan også være lurt å Ikke ha for sterkt arbeidslys da du fort kan få for dårlig syn når du beveger deg utenfor lysets arbeidsområde.
Plasser lampene høyt opp og nedovervendt for for at det skal bli minst mulig forstyrrende.
Vi anbefaler alltid å ha minst to lamper da du lett skygger for en lampe med kroppen eller annet.
Ønsker du å supplere dette lyset er hodelykt et godt alternativ.

Skal du bruke lyset når du kjører bil bør du ha et sterkere lys som er mer konsentrert. Da er Work Vision Square 40w led et godt alternativ. Det er Imidlertid greit å huske på at lyset kan forstyrre deg når du beveger deg utenfor bilen.

Å tenke på:

Det er viktig å huske at arbeidslys Ikke må brukes I trafikken da de blender andre trafikanter. Om du skal bruke arbeidslys som ryggelys, det vil si at de går på automatisk når du setter bilen I revers, må de være ECE R23 godkjente.

Trenger du godt arbeidslys når du kjører er det da lurt å koble disse på en egen bryter som du kan skru på ved behov.

For kraftselskaper og lignende er det populært å bruke et motorisert søkerlys som man kan styre fra bilen for å for eksempel kunne følge kraftledninger.
produkter i innlegget
loader