Velg en annen kategori

Stigeholder/Lastfanger

Art. nr.T6-295-J35-60

Lastefanger/Stigeholder i vårt eget design som betraktelig forenkler håndteringen av stiger og annen last på biltaket. Konstruksjonen bygger på en lasterulle man legger last på for å enkelt rulle lasten frem til lastefangerens robuste frontdel. Med hull i lastefangerens sider, er det enkelt å stroppe fast lasten med lastestropper. Informasjon: Justerbar bredde: 335mm - 620mm. Monteres på våre takstativ. 3000mm lengde, 170mm høyde.

Totalmål

3000mm
170mm
335mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

16.8kg
80min
1 Dag
36mnd
X
5 383 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.