Sett til Ryggekamera og ryggesensor

Våre ryggekamera og sensorer passer til de fleste varebiler på markedet. Du kan velge mellom et stort utvalg av kameratyper og skjermer.
Velg en annen kategori

Ryggekamera (komplett sett Universal kupespeil med skjerm og kamera).

Ryggekamera (komplett sett Universal kupespeilskjerm og nummerskiltskamera).
3 054 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ryggekamera med bakspeilskjerm

Lite og smart ryggekamera inkludert universalt bakspeil med skjerm.
3 292 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ryggekamera (komplett sett 4,3 tommer monitor)

Lite og smart ryggekamera inkl 4,3 tommer skjerm.
3 808 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ryggekamera Visir Waeco 5

Ryggekamera og monitor av svært høy kvalitet fra Waeco
9 558 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.