V-LS3 BILINNREDNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en av våre mest populære bilinnredninger til VW Caddy. Du får meget gode lagringsmuligheter til verktøyesker, verktøy, forbruksmateriale og ditt aller minste sortiment. Alt dette til markedets beste pris!
10.844 NOK

Bilinnredning Mercedes Vito

Med tysk kvalitet og en stor flåte med varebiler i varierende størrelser som dekker de flestes behov, er Mercedes Vito et vanlig valg blant håndverkere.
Vår bilinnredning passer Mercedes Vito perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag .

Husk at alt våre innredninger for Mercedes Vito kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
Bilinnredning til venstre side Priseksempel 5447 NOK

Bilinnredning venstre side

Bilinnredninger tilpasset venstre side i en transportbil, som hjelper deg å holde orden.
Vis 29 produkter i kategorien
Bilinnredning til høyre side Priseksempel 5447 NOK

Bilinnredning høyre side

Bilinnredninger tilpasset høyre side i en transportbil, som hjelper deg med å holde orden.
Vis 17 produkter i kategorien
Store skuffeseksjoner til bilen din Priseksempel 11380 NOK

Store skuffeseksjoner

Optimaliser oppbevaringsmulighetene med en eller flere skuffeseksjoner
Vis 18 produkter i kategorien
Verktøytavler til din arbeidsbil. Priseksempel 2273 NOK

Verktøytavler

Verktøytavler for bruk innvendig og til bakdører.
Vis 5 produkter i kategorien
Lasteramper og løftere til din arbeidsbil. Priseksempel 30127 NOK

Lasteramper og løftere

Maskinramper, lasteramper, bakgavlramper, oppkjøringsramper og løftere er produkter som forenkler tunge løft og skaper god tilgjengelighet.
Vis 3 produkter i kategorien

Fant du ikke det du lette etter?

Vis alle produkter i kategorien Bilinnredning
Med våre varebilinnredninger er det enklere å holde servicebilen (for eksempel for snekkere, rørleggere og elektrikere), håndverkerbilen eller din private varebil ryddig og organisert. Innredningsløsningene sørger for orden og oversikt, noe som betyr at du bruker mindre tid på å lete etter verktøyet ditt. Erfaringen, kunnskapen og høye kvalitetsstandarder – for ikke å snakke om de strenge kravene til produktutvikling og testing – gjør oss til en ledende aktør i bransjen.

Varebilinnredningene våre er laget i Sverige, er kollisjonstestet og har 5 års garanti. Alle innredningssystemene våre er testet av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), noe som medfører en trygghet for deg, spesielt når det kommer til sikkerhetsrelaterte problemer. Vi har mange standardløsninger for enkeltkjøretøyer, men vi kan også tilby spesialløsninger for helt bestemte formål.

Mercedes Sprinter Bilinnredning | Mercedes Vito Bilinnredning | Volkswagen Caddy Bilinnredning | Volkswagen Crafter Bilinnredning | Volkswagen Transporter Bilinnredning
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader