Velg en annen kategori

Lastsikring sett 973 mm

Art. nr.BL-097-V1

Dette settet er perfekt for deg som vil ha fleksible og flyttbare forankringspunkter i din varebil, skapvogn, eller tilhenger.
Forankringsskinnen kan monteres enkelt både på vegg og i gulvbjelker.

Innhold i settet:
1 stk forankringsskinne 973 mm.
2 stk 25 mm surreøyer.
1 stk lastestropp.

Totalmål

973mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.4kg
20min
1 Dag
12mnd
X
1 408 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.