Velg en annen kategori

EZ Down demper til baklem Mitsubishi L200

Art. nr.953-L200-Y16-BD

EZ Down er den lille detaljen som gjør den store forskjellen. Gjør slik at baklemmen felles ned i en myk kontrollert bevegelse, uten at du trenger å holde i den eller faller ned hardt på noe.
Begge virene skal beholdes ved montering. (Bildet kun for illustrasjon)

Mitsubishi L200

Totalmål

290mm
20mm
20mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.3kg
45min
1 Dag
12mnd
X
1 529 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.