Velg en annen kategori

X2 markeringsskjerm 345x500mm (Par)

Art. nr.82-X2-50-35-A2

X2 markeringsskärmar som ska användas när man står still vid vägbanan och för att varna medtrafikanter. Tillverkade i aluminium och fälls smidigt ner och upp med hjälp av snäpp fästen. Monteras baktill på din transportbil, antingen på dörrarna, kofångaren eller lemmen. De fluorescerande reflexerna är uppdelade i två fält på 150mm höjd vardera. Infällda så bygger skärmarna 190mm på höjden och utfällda 345mm. Levereras i par där de är 500mm breda vardera. Levereras med alla monteringsdetaljer.

Totalmål

1000mm
345mm
25mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

4.7kg
160min
1 Dag
24mnd
X
3 363 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.