Velg en annen kategori

X2 markeringsskjerm 45x2120mm

Art. nr.82-X2-212-35-A1

2 merkeskjermer som skal brukes når du står i veikanten og for å advare andre trafikanter. Laget av aluminium og enkelt brettet ned og opp med snapfester. Montert på baksiden av bilen din, enten på dører, støtfanger eller lem. De fluorescerende reflektorene er delt inn i to felt med 150 mm høyde hver. Sett, skjermen bygger 190mm i høyden og brettet ut 345mm. Leveres med alle monteringsdetaljer.

Totalmål

2120mm
345mm
25mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.3kg
80min
1 Dag
24mnd
X
3 943 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.