Velg en annen kategori

Koffertholdere Universal

Art. nr.66-42-12-4

Få orden med vårt fleksible system for verktøyesker. Vår holdere klarer verktøyesker* i forskjellige størrelser, og justeres beroende på høyde, bredde & lengde. Holderen er konstruert i stål og pulverlakkert i oransje farge. Sidestøttene er justerbare og lagd i PP-plast for å minimere støy ved kjøring.
Kompatibilitet:
Maks dyp: 414mm
Eskebredde under 44 hylla: 237,5mm-377,5mm
Eskebredde under 47 hylla: 272,5mm-412,5mm
Eskebredde under 56 hylla: 360mm-500mm
*Holderen passer verktøyesker fra de mest brukte prudusentene: Devalt, Metabo, Bosch, Panasonic, Racco, Esvee och Wurth etc.

Totalmål

418mm
37mm
122.5mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.4kg
4.4min
1 Dag
36mnd
X
435 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.