Velg en annen kategori

Smartbox 230mm Modul 17.5

Art. nr.63-23-11-15-SB

Praktisk Smartbox med en bredde på 230mm. Smartboxen passer perfekt på gavlen på en av våre innredninger eller verktøytavler.
Med en 100mm høy kant, så holder Smartboxen dine verktøy, sprayboxer o.l på plass under kjøring.
Finnes i 3stk ulike bredder: 230mm, 330mm og 1200mm.
Det går også å kombinere denne Smartboxen med mange av våre andre tilbehør for å maksimere brukervennligheten i bilen din.

Totalmål

228mm
128mm
158mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.0kg
0.5min
1 Dag
12mnd
X
368 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.