Velg en annen kategori

Smartboks hylle 230mm Modul 17.5

Art. nr.63-23-11-15-SB

230mm Smartboks som passer perfekt på enden av alle våre innredninger, samt verktøytavler. Med en 100 mm høy kant holder kanten verktøyene, sprøyterørene og andre tilbehør på plass under reisen. Finnes i 3 forskjellige bredder: 230mm, 330mm og 1200mm. Kombinere dette smarte tilbehøret med våre andre smarte tilbehør for å maksimere brukervennligheten til akkurat din bil.

Totalmål

228mm
128mm
158mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.0kg
0min
14 dager
12mnd
X
334 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.