Løse detaljer

Vi selger først og fremst ferdige systemer, spesialtilpassede innredninger og bilutrustning som for eksempel frontbøyler, planlokk, rolltop, og andre ting som vi monterer i våre kunders biler. Men du kan også kjøpe løse detaljer som gummimatter, plastbokser, gavler, hyller, verktøytavler, skuffer, og mye mere.
Velg en annen kategori
702 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
748 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
656 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
572 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
702 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
396 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.