Rørhylsen, Rørholder, stigeholdere & lastefanger

Rørhylsen er et svært populært tilbehør for elektriker og rørleggere. Man kan enkelt laste sine rør i rørhylsen, som holder dem både beskyttet mot regn og låst mot tyveri. Fordeler med vårt takutstyr: Enkel og hurtig montering - så enkelt å montere at du kan gjøre dette uten profesjonell hjelp. Kollisjonstestet - På bakgrunn av dette kan vi garantere den høyeste sikkerhet.

Dragwiresett Thule

Dragwire-settet er et must i Thule-røret hvis du ikke kjører produkter med samme lengde.
652 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stigeholder/Lastfanger

Stigeholder/Lastfanger
5 383 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Rørhylse aluminium

Produsert i aluminium og med doble åpninger som gjør det enkelt å laste rørene på og av.
5 701 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.