Du har valgt Fiat Scudo L1H1
... Les mer

Bilinnredning

Bilinnredning er vår spesialitet, uansett om du velger et standardsystem eller en skreddersydd løsning til din varebil. Vårt fokus på kvalitet, erfaring og brede kunnskap kombinert med vår høye standard for produktutvikling og testing, gjør oss til en ledende aktør i vår bransje. Med våre bilinnredninger og bilutstyr optimaliserer man tiden, plassen og sikkerheten i din mobile arbeidsplass. Vi har et bredt sortiment og et stort utvalg av tilbehør som vi installerer raskt, effektivt og til en god pris. Vårt sortiment består av både enkle og mer avanserte varebilinnredninger hvor grunnrammen er gavler og hyller. Sammen med ulike skuffekombinasjoner, uttrekkbare lasteplattformer, hylle-inndelere og mye mer, kan vi skape et system som er perfekt tilpasset for deg og din bedrift. Vi utfører alle typer av installasjoner innen strøm og belysning. Smarte løsninger finnes det mye av og all bilinnredning er svensk produsert og testet av SP (svensk teknisk forskningsinstitutt). Det gir sikkerhet, ikke minst fra et sikkerhetssynspunkt. Nedenfor finner du bilinnredninger for bilen din, videre er systemene skreddersydde for å passe akkurat din bilmodell. Så begynn med å velge din bilmodell!
Velg en annen kategori
Dessverre finnes dette produktet ikke for øyeblikket. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Kontaktinformasjon finner du lengst opp på siden under "Velg anlegg".
Dessverre finnes dette produktet ikke for øyeblikket. Kontakt oss, så hjelper vi deg. Kontaktinformasjon finner du lengst opp på siden under "Velg anlegg".

Skrustikkefeste plant

Skrustikkefeste plant
1 882 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Skrustikkestativ opphøyet

Skrustikkestativ opphøyet
1 948 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.