Velg en annen kategori

Calix takboks Nordic loader Hvit

Art. nr.T5-2250-900-280

Calix Nordic Loader er utviklet med fokus på kvalitet, design og brukervennlighet.
Konstruksjonen er skapt med egenutviklet og banebrytende teknikk med doble plastskall for å oppnå stivheten og stabiliteten til en glassfiberboks men med den lave vekten til ABS-plasten. Vi har med dette klart å skape markedets mest stabile side åpnende takboks lagd i 100 prosent resirkulert ABS-plast.

Den lave, strømlinjeformede designen følger bilens linjer og skaper en integrert følelse mellom takboks og bil. For å forsterke dette har den ingen synlige nagler på utsiden og blankt materiale i både lokk og bunn.

For å gjøre taksbokser brukervennlig er den konstruert med åpninger på begge sider (Dual Opening), integrert håndtak og lav belastning terskel .
I fronten er Nordic Loader utrustet med vår egenutviklede og patenterte Safety Nose for maksimal sikring av lasten.
Calix Nordic Loader har innebygde LED-lys og leveres med det smarte, smale Quick Grip festet som gjør monteringen rask og enkel.

Totalmål

2250mm
280mm
900mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

30.0kg
45min
6 dager
36mnd
X
10 567 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.