Hvem er Work System?
Se vår historie for å lære mer om Work System og våre verdier.

Takboks Packline Elegance Hvit

Art. nr:T5-2250-810-300

Stabil takboks (420 liter) som kan lastes fra tre veier.
10 558 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 2230 mm
Høyde: 330 mm
Bredde: 930 mm
Vekt: 29.0 kg

Informasjon

Monteringstid: 45 min
Leveringstid: 6 dager
Garanti: 36 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Packline Elegance er en elegant takboks og blir montert nær bilens tak. Takboksen kombinerer god plass med elegant linje. Med en lengde på 225 cm og en lastevolum på 420 liter får du plass til det meste. Med festet iZi2connect er takboksen lett og enkel å montere. Vårt LiftOff-system gjør det enkelt å laste av og på fra tre sider samtidig. Takboksen har lyddempende pakking mellom lokk og bunn, og den er produsert i miljøvennlig, høyglanspolert ABS.

Calix takboks Nordic loader Hvit

Calix takboks Nordic loader Hvit
10 157 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Takboks Packline Elegance Hvit

Stabil takboks (420 liter) som kan lastes fra tre veier.
10 558 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?