Velg en annen kategori

Takboks Packline Elegance Hvit

Art. nr.T5-2250-810-300

Packline Elegance er en elegant takboks og blir montert nær bilens tak. Takboksen kombinerer god plass med elegant linje. Med en lengde på 225 cm og en lastevolum på 420 liter får du plass til det meste. Med festet iZi2connect er takboksen lett og enkel å montere. Vårt LiftOff-system gjør det enkelt å laste av og på fra tre sider samtidig. Takboksen har lyddempende pakking mellom lokk og bunn, og den er produsert i miljøvennlig, høyglanspolert ABS.

Totalmål

2230mm
330mm
930mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

29.0kg
45min
6 dager
36mnd
X
10 984 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.