Velg en annen kategori

Takstativ 2stk Citan & Kangoo

Art. nr.T-CK-1300-B2

Våre svensk-produserte takstativ til Citan & Kangoo er designet for å ha så lav og slank design som mulig. Våre takstativ er laget av ekstrudert aluminium (6063 T6), som har en naturlig anodisert overflate som gjør at de kan tåle tøffe miljøer, og de er også vakre. Våre takstativ er de laveste på markedet, noe som i stor grad letter bilens inngang til et parkeringshus eller lignende. Da vi utviklet våre takstativ, tenkte vi enkelhet og funksjonalitet. Dette resulterte i at våre takbøyler har profilspor som er tilpasset M8-skruen. Dette gjør det enkelt å montere en gummilist som gjør produktene mykere på takstativet. Profilsporene gjør det også mulig å skjule kabler for for eksempel arbeidslys og varsellys. Med vår smarte ekstra fot kan du justere høyden slik at alle bøylene er i nivå med hverandre. Med oss kan du også fullføre med en tredje og en fjerde bøyle.

Totalmål

1300mm
0mm
120mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

3.4kg
43.6min
1 Dag
36mnd
X
2 375 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.