APV produkter/ Takskilt

Våre takskilt er først og fremst til for å advare andre trafikanter. Det sikrer personellet som jobber ved bilen. Våre lavbyggende skilt minsker luftmotstanden, og dermed drivstofforbruket. De lavbyggende skiltene gir oså bilen et diskret og pent utseende, sammenlignet med eldre tradisjonelle skilt. Et annet fokusområde har vært på installasjon og elektronikk. Vi har valgt å ha styreboksen inne i bilen, for å den beskyttelse mot vær. Og kun en kabel, som gjør det lettere å få plass i trange kanaler og rom. Installasjonen er veldig enkel, da stativ og føtter følger med samt at skiltet er justerbar for å passe til bilens monteringpunkter. Her er det viktig å informere oss om modell og om bilen har rails montert.
45 806 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
3 647 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

X2 markeringsskjerm345x750mm (Par)

Gjør deg synlig på veien og varsle andre trafikanter med våre smidige, sammenleggbare X2-markeringsskjermer.
3 911 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Rammebrakett med skruer

Rammebrakett for Varselramme på takskilt
978 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Bryterpanel til WS Control System 1.0

Bryterpanel (belyst) passer sammen med WS Control System 1.0
1 098 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Blitzlys venstre bak reg 65 klasse 1

Blitzlys plassert venstre side bak på takskilt
2 493 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Blitslys Høyre bak Reg 65 klasse 2

Blitslys plassert høyre bak på takstativ.
2 493 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
4 390 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Blitzlys venstre bak klasse 1 & 2

Blitzlys plassert venstre side bak på takskilt
4 786 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.