Hvem er Work System?
Se vår historie for å lære mer om Work System og våre verdier.

1,6 meter Y-forgrening med 2-polete DT-kontakter

Art. nr:KBFL-2L-15-DT-160

1,6 meter 2-polet Deutch-kontakt.
174 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 160 mm
Høyde: 25 mm
Bredde: 17 mm
Vekt: 0.0 kg

Informasjon

Monteringstid: 10 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 12 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Y-forgrening 1,6 m fra 1 stk 2-polet hunnkontakt til 2 stk 2-polet hannkontakt modell Deutch for enkel tilkobling med maks 13A.
266 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
267 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
174 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til
207 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Control system 2.7 styrer arbeidslys og varsellys

Styr alle ekstra forbrukere med Control System. Innebygd batterivakt, trappetimer for innvendig belysning, 4 utganger styres med knapper, 2 stk. 12 V utganger og mulighet for å styre vekselretter.
1 804 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Bryterpanel til WS Control System 1.0

Bryterpanel (belyst) passer sammen med WS Control System 1.0
1 055 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutstyr i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Sveits, Belgia, Spania, Portugal, Luxembourg og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutstyrs leverandør.
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?