Velg en annen kategori

Verktøytavle 510 x 665 mm

Art. nr.I67-51-66

En eller flere verktøytavler gjør bilen til en mobil arbeidsplass. Kan kombineres med et stort utvalg av kroker og smartbokser.

Verktøytavlene er produsert av 1 mm AZ185 aluminium-sinkbelagte DX51 stålplater, og de stansede hullene er 10 mm x 10 mm, hvilket gjør verktøytavlen enkel å benytte sammen med våre tilbehør.


Totalmål

665mm
510mm
17mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.8kg
20min
1 Dag
36mnd
X
927 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.