Velg en annen kategori

Verktøytavle 400 x 805 mm

Art. nr.I67-40-80

En eller flera verktygstavlor gör bilen till en mobilarbetsplats helt på dina egna villkor. Kombineras genom ett stort urval av krokar och smartboxar. Skapa den mix ditt arbete kräver. Verktygstavlor är byggda i 1mm AZ185 Aluminium-zinkbelagd Dx51stålplåt och
dem stansade hålen är 10mm x 10mm vilket gör hela tavlan enkel att anpassa med våra tillbehör.

Totalmål

805mm
400mm
17mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.67kg
20min
1 day
36mnd
X
780 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.