Velg en annen kategori

Verktøytavle 207 x 1225 mm

Art. nr.I67-21-120

En eller flere verktøytavler gjør bilen til en mobil arbeidsplass helt på dine egne vilkår. Kombineres med et stort utvalg av kroker og smartbokser. Lag din egen variant som ditt arbeide krever.
Verktøytavlene er produsert av 1 mm AZ185 aluminium-sinkbelagte DX51 stålplater, og de stansede hullene er 10 mm x 10 mm, hvilket gjør verktøytavlen enkel å benytte sammen med våre tilbehør.

Totalmål

1225mm
207mm
17mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.3kg
20min
1 day
36mnd
X
731 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.