Velg en annen kategori

Hylle, Lengde: 1860mm, Dybde: 410mm

Art. nr.I2-186-41

Indre dimensjoner/mål: L 1855mm, D 400mm

Hyller

Våre hyller er laget med en selvbærende konstruksjon som gjør hyllene lette og stabile.

Standardmålen på våre hyller er 410mm og 260mm. Normalt er våre brede standardløsninger & reoler i vår nettbutikk plassert som forslag på venstre side og de smalere reolene på høyer side.

Alle hyller lages i AZ185 Aluminium-zinkbelagt Dx51 stålplate med varierende tykkelse for en så lett konstruksjon som mulig, og som også gir en svært bra rustbeskyttelse og en fin overflate.
Hyllene har en 5,2 cm høy kantlist som holder alt løst på plass. For større verktøy eller utstyr med et høyt tyngdepunkt som kan risikere å falle ut, tilbyr vi en nedfellbar front.
Lengde og dybde på hyllene varierer avhengig av systemets størrelse og biltype dette skal monteres i.
Vi tilbyr også hylledelere og bokser for å skape strukturerte og ryddige hyller.
Work System er stolte over å kunne tilby en 3 års garanti på alle våre hyller.

Totalmål

1860mm
52mm
410mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

8.75kg
8min
1
12mnd
X
942 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.